Se incarca...
Filtreaza produsele
Tampoane pentru san Comfort 50+20 buc - BabyOno

24,00 lei

Seteaza alerta stoc
Lipsa stoc
Tampoane de san Ultra Dray 30 buc+30buc gratis - Nuk

25,00 lei

Seteaza alerta stoc
Lipsa stoc
Protectoare pentru mamelon - Tommee Tippee

37,00 lei

Seteaza alerta stoc
Lipsa stoc
Tampoane pentru san  Natural 24 buc - BabyOno

15,00 lei

Seteaza alerta stoc
Lipsa stoc
Tampoane de san Ultra Dray 30 buc - Nuk

15,00 lei

Seteaza alerta stoc
Lipsa stoc

Tampoane de san

Viitoarele mamici pot experimenta semne ale unei lactatii ulterioare nasterii inca din ultimul trimestru de sarcina. Din motive practice si de igiena, se recomanda tampoane de san a fi folosite inca din acest moment. Acestea vor absorbi lichidul pentru a nu pata hainele la exterior si pentru a elimina senzatia neplacuta.

Dupa nastere, aceleasi tipuri de tampoane pentru sani sunt necesare in fazele dintre alaptari. Au acelasi rol, de a stopa udarea lenjeriei si a hainelor implicit. Sunt folosite adesea noaptea sau cand somnul bebelusului prelungeste urmatoarea etapa de alaptat. Pana la reglarea nivelului de lactatie, orice mama se poate confrunta cu aceasta nevoie.

Babytrend.ro pune la dispozitie astfel de tampoane de sani in variante de seturi. Se vor gasi cele de la branduri de renume precum BabyOno sau Nuk, Tommee Tippee de asemenea. Vin in pachete de diferite bucati la numar, sunt calitative si usor de folosit, fara sa creeze disconfort.

Aceeasi categorie include de asemenea si protectii de san, din silicon, in special recomandate celor la inceput de drum privind lactatia. Acestea pot ajuta atat copilul, cat si mama, prin formarea mamelonului spre a fi atasat corect copilul si a alapta lejer.

Comanda acum si ai transport rapid! Produsele ajung la tine in cel mai scurt timp.