Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi o mai buna experienta pentru utilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Pat in forma de masina

2460,00 lei
Momentan Indisponibil
1644,35 lei
Momentan Indisponibil
900,00 lei
Momentan Indisponibil
Pentru bucuria copiilor ce si-au castigat independenta de a dormi singuri in pat, o forma speciala este de dorit. Astfel, un pat in forma de masina este o reala bucurie pentru copii, motiv pentru care orice parinte se va preocupa la un moment dat de aspectul patului. Acestea nu sunt insa numai pentru baieti, in numele pasiunii lor pentru masini. In varianta pentru fete, o masina de printesa este optiunea propusa pe Babytrend.ro.
Colectia de paturi in diferite forme este dedicata chiar si copiilor ce fac trecerea catre patul de tip tineret. Cu o inaltime de la sol nu foarte mare, cu laterale estetice insa si practice ce vor feri copilul de cazaturi nocturne, astfel de paturi sunt sigure, practice si mai ales atractive din punct de vedere estetic.
Modelele de paturi de la Babytrend.ro sunt diverse si multifunctionale. Dincolo de printuri si un design ce imita fidel o masina, exista si detalii ce intregesc acest decor cu aspecte practice. Un pat in forma de masina poate avea dimensiuni diverse, permitand ca aceasta piesa de mobilier sa fie utila mult timp, chiar si cand copilul creste, ceea ce face ca o astfel de investitie sa fie una justificata cu atat mai mult.
La Babytrend.ro orice comanda este onorata rapid, cu transport pe masura. Comanda acum si bucura-te de toate avantajele oferite.