Client special

Regulamentul cadru al programului de fidelitate prin cardul CLIENT SPECIAL *****

SECTIUNEA 1.  ORGANIZATORUL SI REGULAMENTUL OFICIAL AL PROGRAMULUI           

Acest program de fidelitate este organizat si desfasurat de  SC KIDCITY DISTRIBUTION SRL, cu sediul secundar in  Satu Mare, B-dul Independentei, Nr. 14A, inregistrata in Registrul Comertului sub nr. J30/843/2009, CIF RO26289922, capital social 67220 lei (ORGANIZATORUL sau magazinul Babytrend).

 

Participantii la Program sunt obligati sa respecte termenii si conditiile Regulamentului Oficial, potrivit celor mentionate mai jos (denumit in continuare „Regulament Oficial”).

 

Regulamentul Oficial este la dispozitia oricarui participant la program, pentru consultare, in incinta magazinului Babytrend situat in Satu Mare, B-dul Independentei, Nr. 14Asau pe site-ul www.babytrend.ro/client-special/. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba prezentul Regulament Oficial, urmand ca astfel de modificari sa intre in vigoare numai dupa ce aceste modificari au fost anuntate in prealabil in mod public (pe site-ul www.babytrend.ro/client-special/ si afisate la loc vizibil in magazinul Babytrend).

 

SECTIUNEA 2.  ZONA DE DESFASURARE A PROGRAMULUI

Programul de fidelitate este organizat si se desfasoara in incinta magazinului Babytrend situat in Satu Mare, B-dul Independentei, Nr. 14A.

 

SECTIUNEA 3.  DURATA PROGRAMULUI

Programul de fidelitate se aplica in magazinul Babytrend din data de 1 iulie 2017, pe durata nedeterminata. Magazinul Babytrendare dreptul sa decida in orice moment incetarea programului. Instiintarea referitoare la incetarea programului va fi afisata in magazinul Babytrend timp de15 zile inainte de data incetarii programului. Programul se va desfasura in conformitate cu prevederile prezentului Regulament Oficial.

 

SECTIUNEA 4.  CONDITII DE PARTICIPARE

Poate fi membru al programului de fidelitate card CLIENT SPECIAL ***** Babytrend, orice persoana fizica care are domiciliul stabil in Romania si a implinit varsta de 18 ani. Activarea participarii in cadrul programului se poate face numai prin completarea si semnarea formularului de inscriere.

Formularul de inscriere este accesibil in cadrul magazinului Babytrend, iar solicitantul are obligatia sa completeze formularul de inscriere integral, cu date reale si majuscule. Participantul are de asemenea, obligatia sa completeze toate campurile marcate ca obligatorii (*) in formularul de inscriere. Fara completarea unuia dintre campurile marcate ca fiind obligatorii, formularul nu este valabil. Formularul de inscriere in program se completeaza si se preda in magazinul Babytrend. Formularul nesemnat sau continand date incomplete nu este valid, ceea ce atrage dupa sine imposibilitatea activarii si utilizarii cardului de fidelitate.

 

SECTIUNEA 5.  MECANISMUL PROGRAMULUI

La baza programului de fidelitate se afla cardul de fidelitate CLIENT SPECIAL *****, destinat clientilor magazinului Babytrend. Falsificarea acestui card se pedepseste conform legilor in vigoare. Cardul de fidelitate CLIENT SPECIAL ***** este nenominal si este disponibil pe loc, gratuit, clientilor magazinului Babytrend, in schimbul completarii si semnarii formularului de inscriere in programul de fidelitate prin card CLIENT SPECIAL *****.

In urma completarii si semnarii formularului de inscriere in program, clientul primeste pe loc un card cu o serie din baza de date a organizatorului. Acesta isi rezerva dreptul de a verifica corectitudinea informatiilor declarate de participant pe formularul de inregistrare in programul de fidelitate prin card CLIENT SPECIAL ***** la momentul semnarii formularului.  In situatia in care informatiile sunt eronate, magazinul Babytrend isi rezerva dreptul de a modifica starea cardului in sistem, in card temporar, fara acces la discount direct.

Prin intermediul cardului de fidelitate CLIENT SPECIAL *****, posesorul de card beneficiaza de o REDUCERE de 5% la toate articolele achizitionate în magazinul Babytrend (cu exceptia articolelor care se afl? în alte promotii).

Posesorul de card beneficiaza de reducerea mentionata mai sus, prin aplicarea procentului de 5% asupra sumei totale de plata pentru produsele alese de participant, la fiecare tranzactie in parte, si numai prin prezentarea cardului catre personalul magazinului Babytrend inainte ca acesta sa inceapa introducerea produselor in casa de marcat fiscala. Reducerea calculata va diminua suma finala de plata cu numerar sau card bancar a participantului, la fiecare tranzactie, conform prezentului regulament.

In cazul promotiilor, campaniilormagazinului Babytrend sau a reducerilor speciale de pret, semnalizate ca atare in magazin, la raft sau pe produs, posesorul de card beneficiaza numai de promotia sau reducerea respectiva si nu mai poate beneficia la acea tranzactie de reducerea oferita prin cardul CLIENT SPECIAL *****.

 

SECTIUNEA 6.  UTILIZAREA CARDULUI DE FIDELITATE CLIENT SPECIAL*****

Utilizarea cardului de fidelitate CLIENT SPECIAL ***** se poate face numai de catre titularul acestuia, in caz contrar, titularul cardului isi asuma intreaga responsabilitate privind orice problema care poate sa apara in legatura cu beneficiile cardului de fidelitate. Pentru a beneficia de discounturi, posesorul va trebui sa prezinte cardul de fidelitate personalului magazinului Babytrend de la casa, inainte ca acesta sa inceapa introducerea produselor in casa de marcat fiscala.

Cardul va fi trecut prin cititorul de cod de bare, moment in care personalul magazinului Babytrend va avea acces la informatii privind datele de identificare ale participantului/posesorului.

Pe bonul de casa va fi tiparita reducerea pentru fiecare produs achizitionat. Posesorul de card care, inainte de efectuarea cumparaturii/ tranzactiei, nu prezinta cardul pentru scanare nu va beneficia de reducerea aferenta cardului de fidelitate CLIENT SPECIAL *****.

 

SECTIUNEA 7.  CARDURILE DETERIORATE, PIERDUTE SAU FURATE

Pierderea, furtul sau deteriorarea cardului se poate semnala la magazinul Babytrend, in caz contrar, participantul isi asuma orice utilizare ilegala a cardului pierdut.

Odata cu instiintarea se vor comunica numele, numarul de telefon si adresa de email ale posesorului de card. Participantul care isi pierde cardul sau ii este furat are dreptul la un nou card. Contul apartinand cardului pierdut/ furat va fi inchis, posesorul de card urmand sa completeze un nou formular de card in magazinul Babytrend.

 

SECTIUNEA 8.  PROTECTIA DATELOR PERSONALE

Prin înscrierea in programul de fidelitate prin cardul CLIENT SPECIAL *****, participantii confirma cunoasterea prevederilor Regulamentului oficial si isi exprima acordul in privinta acestora.

Participarea la programul de fidelitate, exprimata prin completarea formularului de inscriere, reprezinta acordul expres al participantilor ca datele lor personale sa fie pastrate si prelucrate de compania SC KIDCITY DISTRIBUTION SRL. Scopul prelucrarii acestor date este pentru informarea participantilor la campanie cu privire la activitatea desfasurata de Organizator si produsele comercializate de catre acesta.

Organizatorul se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti cu exceptia operatorului de marketing direct al SC KIDCITY DISTRIBUTION SRL.

La cererea scris? a participantului, datat? ?i semnat?, expediata pe adresa Organizatorului acestia se oblig? sa le garanteze participantilor drepturile prevazute de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, in special urmatoarele drepturi: dreptul de acces la date; dreptul de interventie asupra datelor; dreptul de opozitie, dupa cum urmeaza:

-   sa confirme solicitantului daca prelucreaza sau nu date personale, în mod gratuit pentru o solicitare pe an;

-   sa rectifice, actualizeze, blocheze, itearga sau transforme în date anonime, în mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date si înceteze prelucrarea datelor personale ale solicitantului.

 

Participantii pot intrerupe oricand comunicarea cu SC KIDCITY DISTRIBUTION SRL trimitand o cerere scrisa la adresa SC KIDCITY DISTRIBUTION SRL, B-dul Independentei Nr 14, Satu Mare, Romania, cod postal.

Datele sunt protejate conform legislatiei in vigoare pentru confidentialitatea si securitatea prelucrarii datelor.

SC KIDCITY DISTRIBUTION SRL este inregistrata in Registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub numarul 26448.

 

SECTIUNEA 9.  REGULAMENTUL OFICIAL

In cazul in care desfasurarea programului de fidelitate este impiedicata de evenimente de forta majora sau de motive legate de modul de desfasurare a activitatii organizatorului, organizatorul isi rezerva dreptul sa decida in orice moment incetarea programului.

Regulamentul Oficial este disponibil pentru consultare in mod gratuit oricarui participant la program in magazinul Babytrend si pe site-ul www.babytrend.ro/client-special/.Prin participarea la acest Program, participantii sunt de acord sa respecte si sa se conformeze termenelor si conditiilor prezentului Regulament Oficial.

Kidcity Distribution Srl

RO26289922 | J30/843/2009

B-dul Independetei, nr.14/A
Satu Mare, Romania
Cod 440221

______________________________

 

Program de lucru

Preluare comenzi telefonice:

Luni - Vineri: 09.00 - 17.00
Sambata:      10.00 - 14.00
Preluare comenzi online: non stop
______________________________
 
Contact
Mobil: 0753626630
Email: office[at]babytrend.ro
 
Cosul meu
Produs
Cantitate
Total
Platesc Total de plata: 0,00 Lei
Kidcity Distribution Srl
Magazin online de articole pentru copii si bebelusi

J30/843/2009
B-dul Independentei Nr 14
Satu Mare, 447360, Romania
Contact rapid
0753.626.630


Se incarca...