Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi o mai buna experienta pentru utilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Mobilier gradinite

Pentru prescolari gradinita este o a doua casa, motiv pentru care aceasta trebuie sa fie un mediu prielnic pentru dezvoltare. Un rol important il joaca mobilierul care trebuie sa fie atent ales, atat din punct de vedere al sigurantei cat si din perspectiva utilitatii si a functionalitatii.

Astfel, salile de gradinite pe care le frecventeaza copiii trebuie sa fie echipate cu piese de mobilier placute si sigure. Asta inseamna ca materialele din care se realizeaza mobila trebuie sa fie de cea mai buna calitate, intrucat copilasii sunt foarte sensibili la diverse substante sau obiecte de calitate indoielnica. De aceea este de dorit alegerea unui mobilier gradinite executat din materiale naturale si vopsit cu lacuri ecologice, eventual pe baza de apa.

Babytrend.ro pune la dispozitia celor interesati patuturi sigure si confortabile. Deoarece copii sunt foarte activi in majoritatea timpului, odihna trebuie sa se realizeze in cele mai bune conditii. Astfel, patutul rabatabil este nu doar estetic si atractiv, ci si deosebit de practic si util. Este prevazut cu suport pentru pijamale si sistem de siguranta impotriva rabatarii accidentale, ceea ce il face sa fie mai mult decat rentabil.

Gasesti la noi saltele, dulapuri pentru patuturi, saltele si scaune comode pe care sa stea la masute piticii. Ofera-le prescolarilor o experienta placuta in timpul orelor petrecute la gradinita.