Livrare produse

Livrarea produselor comandate se va face astfel

Livrarea comenzilor se face prin intermediul firmei de curierat Urgent  Cargus.  

 

O gama larga de produse din oferta noastra beneficieaza de transport gratuit. 

Produselor care nu beneficieaza de transport gratuit li se percepe o taxa unica de 10 ron pe comanda cu expeditie in localitatile unde exista punct de ridicare Urgent Cargus. Pentru expeditile efectuate in afara acestor localitati, taxa de transport este de 20 de ron pe comanda.

Comenzile care depasesc valoarea de 800 Ron beneficieaza de transport gratuit.

 

Plata la livrare se face numerar, in lei, la valoarea din documentele fiscale primite (factura si/sau bon fiscal). Curierii cu care colaboram NU va pot solicita nici o alta suma in afara celei din documente (facturi, chitante, bonuri fiscale sau AWB).

Termenul de livrare obisnuit al produselor cumparate de pe site-ul nostru se incadreaza intre 1 si 2 zile lucratoare din momentul inregistrarii si confirmarii comenzii. In conditii speciale, timpul de livrare poate fi depasit numai anuntindu-va in prealabil despre aceasta situatie.

In cazul in care nu puteti fi contactat la data si ora stabilite pentru livrare, vom pastra bunurile comandate timp de 15 zile, interval in care vom incerca sa va contactam din nou pentru a definitiva livrarea. In cazul in care nici in acest interval de timp nu puteti fi contactat, comanda va fi anulata.

 

Va rugam sa verificati ambalajul produsele primite prin firmele de curierat rapid partenere in momentul primirii, formuland eventualele reclamatii in prezenta curierului si inainte de a semna de primirea bunurilor. KIDCITY DISTRIBUTION SRL isi rezerva dreptul de a nu lua in considerare reclamatiile cantitative si calitative care nu tin de conditiile de garantie si care sunt efectuate dupa primirea produselor si plecarea curierilor.

Eventualele probleme, ce pot aparea in privinta produselor, se vor solutiona prin intermediul societatii noastre.

Pentru a afla informatii despre livrarea unui colet prin curier rapid va rugam verificati daca ati primit de la noi prin e-mail / SMS, numarul de AWB si data acestuia. Daca acestea au fost trimise inseamna ca livrarea a plecat de la noi.

 

___________________________

 

Kidcity Distribution Srl

RO26289922 | J30/843/2009

Str. B-dul Independentei Nr 14/A
Satu Mare, Romania
Cod 447360

______________________________

 

Program de lucru

Preluare comenzi telefonice:

Luni - Vineri: 09.00 - 17.00
Sambata:      10.00 - 14.00
Preluare comenzi online: non stop
______________________________
 
Contact
Mobil: 0753626630
Email: office[at]babytrend.ro
 
Cosul meu
Produs
Cantitate
Total
Platesc Total de plata: 0,00 Lei
Kidcity Distribution Srl
Magazin online de articole pentru copii si bebelusi

J30/843/2009
B-dul Independentei Nr 14
Satu Mare, 447360, Romania
Contact rapid
0753.626.630


Se incarca...