Inaltatoare scaune auto

Inaltatoarele pentru scaune auto reprezinta o necesitate si asigura confortul sporit al bebelusului. Gasiti pe babytrend.ro o varietate de modele constand in inaltatoare scaune auto moderne, special concepute pentru cei mici. Produsele noastre sunt indreptate atat spre fetite, cat si pentru baietei, astfel ca optiunile pe care vi le punem la dispozitie vizeaza o paleta variata de culori si modele. Un inaltator scaune auto in tonuri neutre este de asemenea o optiune pentru parinti.

Articolele dispun de sezut anatomic si bifeaza cu succes standardele de calitate si de siguranta, nivelul de confort fiind completat de materialul moale din care este confectionata husa.

Calatoriile sunt mai placute si mai relaxante, atat pentru copii, cat si pentru parinti. Inaltatoarele pentru scaune auto pe care vi le propunem sunt omologate pentru transportarea copilului la bordul automobilului, conform cu normativele europene, in functie de fiecare categorie de varsta si de greutate – criterii dupa care trebuie sa va ghidati in alegerea modelului potrivit pentru copil.

Modelele pe care le promovam au in dotare centuri de siguranta si permit o instalare corecta pentru ca includ un dispozitiv ce functioneaza ca mecanism de ghidare pentru pozitionarea optima in masina. Puteti comanda inaltatorul pentru scaunul auto potrivit de pe site-ul nostru la preturi speciale.


Product filters
Brand
Pret (lei)

lei  –  lei

  • 66lei
  • 287lei
Pentru
Sistem montare
Grupa de varsta
Caracteristici speciale
Culoare