Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi o mai buna experienta pentru utilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Boostere

Incepand cu perioada de diversificare si timpul potrivit pentru ca bebelusul sa poate sta in sezut este necesar un element indispensabil – scaunul de masa. O varianta practica este cea de boostere, scaune de o tipologie aparte.

Un booster are avantajul de a se adapta pe marimea si nevoia unui bebelus, putand si astfel asezat pe orice tip de scaun de adult. Dispun de sistem de siguranta, prindere in centuri, pentru ca bebelusul sa aiba o pozitie sigura. Se adapteaza la inaltime – pana la 14 cm –, in functie de ritmul de crestere al copilului, precum si in functie de tipul de masa la care este asezat si tipul de scaun pe care este asezat boosterul si copilul implicit.

La BabyTrend optiunile de boostere inseamna si optiuni diverse. Pentru parintii practici care doresc sa mentina interesul continuu al copilului cu privire la timpul petrecut la masa in scaunul de tip booster se poate opta pentru varianta pliabila.

Astfel de modele de scaune sunt practice, compacte si sigure, oferind varianta la indemana pentru nevoia bebelusului de a sta la masa cu adultii. Alege varianta potrivita copilului si Babytrend.ro te rasfata cu transport rapid.

Product filters
Brand
Pret (lei)

lei  –  lei

  • 149lei
  • 248.52lei
Culoare
Cele mai vandute Cele mai vandute