Se incarca...
Filtreaza produsele
Geanta termoizolanta Razz cu termos si recipiente hrana incluse - BebeduE - Negru

259,00 lei

Seteaza alerta stoc
Lipsa stoc
Geanta termoizolanta Razz cu termos si recipiente hrana incluse - BebeduE - Owl

259,00 lei

Seteaza alerta stoc
Lipsa stoc
Geanta termoizolanta Tess cu termos si recipiente hrana incluse - BebeduE - Negru

259,00 lei

Seteaza alerta stoc
Lipsa stoc
Geanta termoizolanta Tess cu termos si recipiente hrana incluse - BebeduE - Owl

259,00 lei

Seteaza alerta stoc
Lipsa stoc
Incalzitor Portabil Pentru Biberon New Generation 2 In 1 - BabyMoov

89,00 lei

Seteaza alerta stoc
Lipsa stoc

Genti termoizolante

Cautati geanta termoizolanta potrivita pentru a pastra mancarea bebelusului calda? Va intampinam in sectiunea dedicata de pe site-ul babytrend.ro cu o multime de modele, definite de calitate si eficienta. Orice parinte constient de utilitatea unui asemenea articol are in vedere achizitionarea sa, raportandu-se atat la nevoile proprii, cat si la cele ale bebelusului.

Plimbarile sunt mai placute pentru ca aceasta pastreaza hrana bebelusului mereu la indemana, gata pentru a fi servita. Aveti posibilitatea de a alege din varietatea de modele de pe site-ul nostru, special concepute in acest sens. Diversele genti termoizolante pe care le punem la dispozitia voastra sunt in modele, culori si desginuri diferite, astfel ca fiecare sa se bucure de o solutie pe placul sau. Preturile variaza in functie de geanta, astfel ca fiecare poate opta pentru cea ce se pliaza cel mai bine nevoilor si bugetului.

Comandati geanta termoizolanta de pe site-ul nostru si beneficiati de livrare rapida si prompta. Profitati de ofertele de pe site si de avantajele pe care numai produsele de calitate precum cele oferite vi le pot asigura.