Se incarca...
Filtreaza produsele
Fotoliu reglabil pentru alaptat cu suport pentru picioare GC 35 Natural - Tutti Bambini

1.099,00 lei

Seteaza alerta stoc
Lipsa stoc
Fotoliu reglabil pentru alaptat cu suport pentru picioare Deluxe Daisy Natural - Tutti Bambini

1.099,00 lei

Seteaza alerta stoc
Lipsa stoc
Fotoliu Balansoar Metal Glider Recline - Hauck - Maro

1.599,00 lei

Seteaza alerta stoc
Lipsa stoc
Fotoliu Balansoar Metal Glider Recline - Hauck - Black

1.821,00 lei

Seteaza alerta stoc
Lipsa stoc
Fotoliu Balansoar Metal Glider Recline - Hauck - Crem

1.821,00 lei

Seteaza alerta stoc
Lipsa stoc
Fotoliu reglabil pentru alaptat cu suport pentru picioare GC 35 Walnut - Tutti Bambini

1.099,00 lei

Seteaza alerta stoc
Lipsa stoc

Fotoliu pentru alaptat

Orice mama isi doreste ca in perioada de alaptare sa ii ofere copilului sau tot ceea ce este mai bun, inclusiv nutrientii de care are nevoie. Dar probabil multe dintre acestea nu si-au pus vreodata intrebarea despre cum este cel mai bine sa alaptezi si care sunt modurile prin care se pot spori cele mai bune efecte.

Pe langa linistea psihica de care are nevoie mama, este esential ca ea si copilul sa se bucure de maximul de confort in momentul in care are loc hranirea celui mic. Alaptarea in graba, precum si cea realizata in conditii mai putin comode nu va fi prea favorabila.

Instalarea confortabila intr-un fotoliu pentru alaptat este un lucru recomandat de foarte multi specialisti care sustin ca alaptarea decurge mult mai usor, plus ca este si una mai sanatoasa pentru ambele parti, in special pentru mama care nu va mai trebui sa suporte vreo greutate asupra spatelui sau coloanei vertebrale, precum nici greutatea sanilor sau a bebelusului.

In aceasta sectiune, Babytrend.ro pune la dispozitie fotolii balansoare cu structura rotativa la 360 de grade, garantand un confort impresionant si un nivel de relaxare foarte placut. Cadrul din otel certifica o rezistenta de durata.