Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi o mai buna experienta pentru utilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Ateliere si banci de lucru

118,89 lei
Atelier Black & Decker Bricolo Ultimate cu accesorii - Smoby - Smoby PROMO
30%
436,00 lei 623,00 lei Reducere: 187,00 lei
276,00 lei
Momentan Indisponibil
146,00 lei
Momentan Indisponibil
(1)
144,00 lei
Momentan Indisponibil
291,00 lei
Momentan Indisponibil
447,00 lei
Momentan Indisponibil
800,77 lei
Momentan Indisponibil
247,15 lei
Momentan Indisponibil
165,00 lei
Momentan Indisponibil
121,00 lei
Momentan Indisponibil

Daca micutul tau este pasionat de mesterit si vrea sa te ajute de fiecare data cand repari ceva acasa, poate ar fi indicat sa ii cumperi si lui propriile scule. Ne referim aici la ateliere si banci de lucru, truse de unelte si scule si numeroase alte accesorii cu ajutorul carora va putea mesteri in voie la propriile “proiecte”.

Indiferent daca vei alege un banc de lucru cu diverse accesorii, un set de unelte sau scule diverse, copilul tau va fi pur si simplu incantat. Descopera categoria “Ateliere si banci de lucru” de la Babytrend.ro si ofera-i copilului ocazia sa repare, sa monteze si sa asambleze diverse lucruri.

Spre deliciul tuturor, sculele si uneltele le imita pe cele utilizate de adulti. Produsele sunt destinate copiilor intre 1-3 ani sau celor care fac parte din categoria de varsta 3-6 ani. Jucariile provin de la branduri renumite in domeniu si sunt realizate din materiale calitative, pentru a garanta parintilor ca sunt pe deplin sigure pentru copii.

Comanda acum setul de atelier sau bancul de lucru pentru micutul tau si vei beneficia de livrare rapida! Iti oferim modalitati de plata diverse, dar si posibilitatea de a verifica pachetul in momentul primirii comenzii. Comanda si ofera-i copilului o bucurie chiar acum!