Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi o mai buna experienta pentru utilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Articole igiena dentara copii

Chiar daca dantura celor mici abia se dezvolta, iar dintisorii de lapte vor fi curand inlocuiti de cei permanenti, parintii au datoria de a-i invata pe acestia inca de mici cum sa realizeze igiena dentara. Astfel, achizitionarea unor articole igiena dentara copii reprezinta o necesitate, de care nici un micut un ar trebui sa fie lipsit.

Este varsta la care se formeaza deprinderile, deci momentul potrivit pentru ca acestia sa prinda drag de realizarea unei igiene optime, de cel putin doua ori pe zi – dupa cum ne sfatuiesc medicii. Asadar, un zambet frumos este dictat de o igiena dentara corect realizata, iar aceasta misiune revine in totalitate parintilor.

eriajul dentar la copii, este necesara o cantitate de pasta de marimea unui bob de mazare. Este o masura necesara pentru preventia indigestiei, pe care ar putea sa o provoace o cantitate prea mare de fluor. Inca de cand erup primii dinti se recomanda pariajul lor pentru ca acumularea placii bacteriene ar putea cauza probleme ale cavitatii bucale.

Gasiti in magazinul nostru produse variate in acest sens, astfel incat sa asigurati o igiena dentara ideala celor mici.

Product filters
Brand
Pret (lei)

lei  –  lei

  • 24lei
  • 319lei
Tip produs
Culoare