Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi o mai buna experienta pentru utilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Sutiene si slipi

Nevoile unei mame dupa nastere sunt la fel de importante precum cele ale bebelusului. Aceasta trebuie sa se simta bine, sa se refaca rapid, fiind si in beneficiul nou nascutului ca starea acesteia sa fie una multumitoare.

Lenjeria intima joaca un rol esential. Aceasta este de o categorie aparte fata de preferintele unei femeie dinainte de nastere. De aceea, Babytrend.ro a selectat dintre produsele de tip sutiene si slipi dintre cele calitative. Aceasta categorie de produse intregeste o gama dedicata exclusiv mamelor.

Sutienele sunt cele speciale pentru alaptat. Nu dispun de cusaturi si de modele, de arcuri ca la modele clasice. Sunt comode, sunt din materiale rezistente si cel mai important aspect este ca au decupaje specifice ce usureaza alaptatul. Faciliteaza miscarile si pregatirea incat o mama ce poarta un astfel de sutien este mereu pregatita de alaptat, fara sa fie deranjata de lenjeria purtata.

La categoria de slipi Babytrend.ro pune la dispozitie optiuni de unica folosinta. Sunt recomandati post natal, in perioada de lauzie de asemenea. Acestia faciliteaza miscarile, sunt igienici si o alternativa practica, avand in vedere cerintele medicale imediat dupa nastere.

Comanda acum produsele. Iti vor fi livrate in scurt timp, pentru a fi pregatita de momentul mult asteptat.