Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi o mai buna experienta pentru utilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Paturici

Paturica Velour 3D 80X110 cm - Bobobaby - Bej - Bobobaby PROMO
22%
45,00 lei 58,00 lei Reducere: 13,00 lei
Momentan Indisponibil
Paturica Plusata Ursulet 80X110 cm - Bobobaby - Bej - Bobobaby PROMO
18%
59,00 lei 72,00 lei Reducere: 13,00 lei
Momentan Indisponibil
69,00 lei
Momentan Indisponibil
Patura bumbac 78x90 - Duetbaby - Duetbaby PROMO
28%
29,00 lei 40,00 lei Reducere: 11,00 lei
Momentan Indisponibil
159,20 lei
Momentan Indisponibil

Inca din primele zile din viata un bebelus este cuprins dragostea materna si de grija acesteia. Un interes aparte se manifesta fata de gama de paturici. Sunt utile, sunt necesare si se dovedesc a fi practice si indispensabile.

Paturicile invelesc bebelusul si sunt mereu la indemana, fata de clasicul set de dormit. Pot avea dimensiuni dintre cele mai diverse, pentru a fi potrivite nou nascutilor, cat si copiilor mai mari. Sunt confortabile si moi, ofera protectie si confort termic si desigur incanta din toate punctele de vedere; descoperiti la Baby Trend paturici ideale pentru dormit, infasat, din microfibra, cu doua fete, plusata, brodata, tricotata si multe altele.

Ca parte din trusoul unui bebelus, paturicile nu au cum sa lipseasca. Acestea pot fi folosite in orice moment din zi; pentru infasat exista un tip aparte, ce permite ca bebelusul sa fie infasurat corect, sigur si confortabil.

Alege un model de paturica cu un design placut si culori vii, din gama Baby Trend. Calitatea acestora si preturile accesibile incanta orice parinte. Fie ca este vorba de paturica pentru copilul tau sau un cadou, acest tip de produs nu lipseste din alegerile cele mai populare. In ofertele Baby Trend paturicile sunt dintre cele mai diverse.