Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi o mai buna experienta pentru utilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Skateboard copii

Copiii se caracterizeaza printr-un puternic spirit de aventura si actiune, lucru care este foarte bun. Orice copil care va incerca de la cele mai fragede varste diverse activitati care il solicita din punct de vedere al finetei si preciziei miscarilor fizice, va avea capacitatea de a stapani ulterior cat mai bine orice alte provocari.

Skateboard-ul este unul dintre acele instrumente de care cei mici sunt foarte atrasi si pe care il folosesc in practicarea mai multor sporturi. Desi, multi parinti sunt speriati de gandul de a lasa copilul sa incerce ceva nou, e important sa stie ca este mult mai bine sa i se ofere cat mai multe posibilitati de a evada din starea monotona.

Gama de penny board-uri si skateboard-uri disponibila Babytrend.ro este una variata prin multitudinea de modele si stiluri abordate. Materialele din care sunt realizate sunt de inalta calitate fabricate dupa noile tehnologii. Dimensiunile nu prea mari permit o foarte buna portabilitate oriunde. Platforma este cat mai putin neteda pentru a fi evitata orice forma de alunecare sau accidentare.

Incearca acum sa aduci gustul aventurii si al libertatii pe 4 roti pentru copilul tau!

Product filters
Brand
Pret (lei)

lei  –  lei

  • 119lei
  • 345lei
Pentru
Personaje
Culoare