Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi o mai buna experienta pentru utilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Masinute electrice

469,00 lei
Momentan Indisponibil
469,00 lei
Momentan Indisponibil
Masinuta electrica Mini Cooper - Biemme - Rosu - Biemme PROMO
23%
770,00 lei 995,00 lei Reducere: 225,00 lei
Momentan Indisponibil
1114,00 lei
Momentan Indisponibil
1399,00 lei
Momentan Indisponibil
Masinuta Mini Coupe 12V - Biemme - Biemme PROMO
24%
840,00 lei 1100,00 lei Reducere: 260,00 lei
Momentan Indisponibil
469,00 lei
Momentan Indisponibil
644,90 lei
Momentan Indisponibil
376,90 lei
Momentan Indisponibil
Distractia e in toi vara aceasta. O masinuta electrica poate oferi aventura unor plimbari lungi si incantatoare. Pentru parintii care doresc sa isi rasfete copilul, colectia de masinute electrice de la Babytrend.ro va fi un univers al modelelor de autovehicule adaptate pentru varste mici, din care sa aleaga cel preferat.
Masinutele electrice pot fi folosite cu succes incepand cu varsta de 1 an si pana la 9 ani. Acestea sustin greutati de pana la 60 de kg, in functie de model si de caracteristicile acestuia. Pot fi din plastic, cauciuc, EVA sau materiale combinate. In orice caz, se ofera si se garanteaza calitatea a ceea ce va deveni distractia de maxim interes al copiilor. Acestea se impart intre modele de tractorase, motociclete, ATV-uri si kart-uri. Masinutele electrice pot fi manevrate direct de copil, prin apasarea de pedala, sau prin controlul oferit de telecomanda. Acest lucru asigura un nivel optim de plimbare, adultul supraveghetor putand controla miscarile oricand.
Invata-l sa conduca si lasa-l sa se bucure de aceasta aventura. Va detine controlul miscarilor, va invata despre coordonare, va descoperi noi abilitati pe care le are. O astfel de experienta completa merita atentie si o selectie a modelului de vehicul electric pentru copii dupa preferinte de tipare. Alege de la Babaytrend.ro orice produs si acesta va fi livrat in timp scurt.
Product filters
Brand
Pret (lei)

lei  –  lei

  • 329lei
  • 4882lei
Pentru
Tip produs
Material roti
Varsta
Greutate admisa
Control parental
Caracteristici speciale
Acumlator
Personaje
Culoare