Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi o mai buna experienta pentru utilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Despre noi

Cand te gandesti care sunt cele mai frumoase momente din viata, care sunt cele mai profunde amintiri care te fac sa razi si sa plangi de bucurie in acelasi timp, imediat te duce gandul la lumea minunata a copiilor.

Asta ne-a facut sa alegem ca linie de business cel mai frumos domeniu, plin de provocari si surprize si anume domeniul dedicat articolelor pentru copii si bebelusi.

In anul 2009 a luat nastere magazinul online www.babytrend.ro, dorind sa oferim parintilor si viitorilor parinti cele mai bune solutii si cele mai potrivite articole care pot crea o legatura armonioasa parinte - copil.

Inca de la inceput, misiunea noastra permanenta a fost sa ne autodepasim, sa intelegem cat mai bine acest business minunat si sa fim intotdeuna pregatiti pentru cele mai sofisticate solicitari ale parintilor.

Toata atentia noastra s-a indreptat inspre copii si parinti, incercand in fiecare zi sa aducem un plus de valoare serviciilor oferite, sa simplificam intregul proces de realizare a comenzilor si sa ajungem intr-un timp record la usa fiecarui parinte.

In prezent, putem afirma bucurosi ca majoritatea membrilor echipei noastre au devenit parinti, intelegand acum si mai bine lumea copiilor, astfel stiind ce trebuie sa oferim pentru a primi cel mai frumos zambet din lume.

Am avut ocazia sa testam majoritatea produselor din oferta noastra, sa le excludem pe cele care s-au dovedit necorespunzatoare si sa fim in continuare preocupati de cautarea celor mai ingenioase articole.


Doar asa, am putut realiza majoritatea proiectelor propuse:

- peste 50.000 de bebelusi au intrat in contact cu produsele noastre

- peste 100.000 de parinti sunt multumiti de modul si seriozitatea cu care am tratat solicitarile lor

- peste 10.000 de articole oferite, din care majoritatea au fost testate

- peste 100 de brand-uri recunoscute in intreaga lume

- milioane de zambete aduse pe buzele copiilor si parintilor deopotriva


Si asa ne-am atins cel mai mare proiect: acela de a deveni cel mai de incredere magazin online din acest domeniu. Nu am vrut sa devenim nici cel mai mare, nici cel mai bogat, ci am vrut sa devenim locul in care fiecare parinte gaseste sprijin si incredere.

Scopul nostru este in continuare autoeducarea. Doar asa vom putea dezvolta relatii de prietenie cu toti parintii cu care intram in contact si numai asa vom intelege pe deplin nevoile gingaselor fiinte care calca pentru prima data in aceasta viata.

Suntem un magazin online, dar testeaza-ne si vezi ca in spatele monitoarelor sta o echipa formata din oameni pregatiti sa te asculte, sa iti ofere consultanta si sa iti dea cele mai bune sfaturi, devenindu-ti totodata prieteni de incredere.

Pentru noi, echipa Babytrend, gasirea celor mai bune solutii pentru tine este o prioritate, dar si o placere.