Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi o mai buna experienta pentru utilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Arme de jucarie

Daca micutului tau ii place sa intre adesea in diverse roluri, nu ignora posibilitatea ca la un moment dat va deveni si pistolar. Intr-un astfel de moment iti venim in intampinare cu o gama variata de arme de jucarie de care copilul tau va fi pur si simplu incantat.

Jucariile din aceasta categorie sunt destinate micutilor cu varste de 6 ani si peste si vin in varianta de blaster sau pistol. Modelele diverse reusesc sa multumeasca preferintele oricarui copil!

La Babytrend.ro punem pe primul loc siguranta celor mici, motiv pentru care va recomandam sa alegeti responsabil jucariile, optand pentru cele concepute pentru categoria de varsta potrivita. Armele de jucarie nu fac exceptie de la regula.

Disponibile la preturi pentru orice buzunare, aceste arme de jucarie de la Babytrend vor fi deliciul celor mici in momentele distractive de joaca. Alegeti chiar acum produsele preferate, plasati comanda si veti beneficia de transport rapid. Cu fiecare comanda plasata aveti de asemenea posibilitatea de a verifica coletul in momentul livrarii, dar si modalitati multiple de plata pentru orice preferinte.