Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi o mai buna experienta pentru utilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Colaci si accesorii inot copii

Nu exista produse in aceasta sectiune

Se recomanda ca incepand cu primii ani de viata, un copil sa experimenteze contactul cu apa, fie la mare, fie la piscina. Motivul este unul foarte simplu de inteles - acela ca la aceasta varsta, cel mic va stapani mult mai bine orice deprindere, mai cu seama inotul.

Parintii trebuie sa inlature orice grija sau neliniste legata de siguranta sa. Babytrend.ro ofera produse special destinate protejarii micutului de orice pericol, precum si confortului acestuia atunci cand se va juca in apa.

Se gasesc in aceasta sectiune, aripioare pentru inot, colaci si veste pentru inot. Toate acestea sunt realizate din materiale rezistente la uzura si care sustin foarte bine mentinerea la suprafata, fiind venite din partea unor brand-uri populare ca si Intex, Mondo Toys sau Kidcity.

Un avantaj foarte mare de care se vor bucura parintii este ca nu le va fi greu sa ii convinga pe cei mici sa intre in apa folosindu-se de aceste accesorii ajutatoare pentru ca design-ul va fi unul pe placul lor. Toate modelele sunt inspirate din filmele celebre pentru copii si infatiseaza personajele si eroii favoriti ai acestora.

Preturile de care dispune magazinul Babytrend.ro sunt foarte accesibile pentru cei interesati, iar livrarea va avea loc intr-un timp foarte rapid.