Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi o mai buna experienta pentru utilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Jucarii cu plastilina

Ca parinte, cel mai important este ca micutul sa se dezvolte cat mai mult din punct de vedere intelectual si creativ. Ceea ce multi dintre parinti nu cunosc foarte bine este faptul ca exact jocurile sau jucariile sunt cele care stimuleaza intr-o foarte mare masura imaginatia unui copil. In momentele in care acestia intra in lumea jocurilor devin distrasi de ceea ce se petrece in jur si se concentreaza asupra altor activitati care ii dezvolta destul de mult pe anumite laturi.

Jucariile cu plastilina s-au dovedit ca fiind printre cele mai eficiente jucarii pentru dezvoltarea celor mici, ajutandu-i sa distinga culorile, formele si totodata sa le creeze. Imaginatia lor poate atinge cote maxime atunci cand ramane sa se joace cu plastilina.

Atunci cand aceasta este insotita si de anumite accesorii, cum este marea parte a celor diponibile in cadrul magazinului Babytrend.ro, activitatea va fi una exact pe placul copiilor.

Sanatatea celor mici este foarte importanta. Pentru a mentine acest lucru intr-o masura cat mai mare, punem la dispozitie pasta de modelat realizata din ingrediente naturale, precum faina de grau si apa, fiind asigurata lipsa oricarui risc de a avea efecte iritante sau toxice.