Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi o mai buna experienta pentru utilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Accesorii vehicule

175,00 lei
Momentan Indisponibil
49,00 lei
Momentan Indisponibil
130,00 lei
Momentan Indisponibil
110,00 lei
Momentan Indisponibil
110,00 lei
Momentan Indisponibil
130,00 lei
Momentan Indisponibil

Fiecare copil indrageste ideea de plimbare in aer liber, insa mai cu seama cand are parte de un vehicul cu care sa isi ocupe timpul. Pentru siguranta lor si pentru linistea parintilor, vor fi necesare si accesorii vehicule, dintre care echipamentul de protectie ocupa un loc fruntas in lista de interese.

Gama de accesorii vechicule pusa la dispozitie de Babytrend.ro este una vasta si cuprinde produse necesare pentru plimbarile celor mici. Sunt incluse acumulatori pentru vehicule ce functioneaza cu aceasta baza, casti de protectie si alte detalii decorative ce se pot atasa spre exemplu la biciclete. Portbagaj sau suport pentru picioare sunt de asemenea parte din aceasta categorie.

Babytrend.ro se preocupa de produsele calitative si care sa incante orice copil. Asadar, se pot regasi aici design-urile specifice copilariei, casti de protectie cu personajele favorite sau viu colorate asa cum le plac celor mici. Dintre brandurile celebre comercializate se vor gasi produse de la Dino Bikes, Stamp sau Injusa, printre altele.

Pentru orice comanda plasata Babytrend.ro rasplateste cu transport rapid si cu optiunea de verificare a coletului. Achizitioneaza acum setul de protectie pentru copil pentru ca orice plimbare a acestuia, fie pe bicicleta sau alte tipuri de vehicule specific varstei sa fie o reala placere.

Product filters
Brand
Pret (lei)

lei  –  lei

  • 27lei
  • 595lei
Tip produs
Personaje
Cele mai vandute Cele mai vandute