Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi o mai buna experienta pentru utilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Bariera protectie pat

Bariera pentru patut copii 150cm Indian Just Safe BP, Albastru - Kidcity PROMO
18%
139,00 lei 169,00 lei Reducere: 30,00 lei
Momentan Indisponibil
Bariera pentru patut copii Indian Just Safe BP, Portocaliu - Kidcity PROMO
18%
139,00 lei 169,00 lei Reducere: 30,00 lei
Momentan Indisponibil
Bariera pentru patut copii 150cm Balerina Just Safe BP, Bej - Kidcity PROMO
18%
139,00 lei 169,00 lei Reducere: 30,00 lei
Momentan Indisponibil
130,00 lei
Momentan Indisponibil

Achizitionarea unui patut potrivit pentru cel mic este esentiala pentru ca reprezinta locul in care va petrece o mare parte a timpului in primii ani din viata. Este important asadar ca acesta sa prezinte o calitate inalta si sa asigure confortul sporit al copilului, dar mai ales sa ii permita adoptarea unei pozitii corespunzatoare. Bariera protectie pat este detaliul care face diferenta vizavi de siguranta celui mic, motiv pentru care recomandam achizitionarea unui astfel de produs, astfel ca bebelusul sa fie in afara oricarui pericol.

Gasiti pe babytrend.ro optiuni variate de bariere de protectie dintre care puteti alege. Acestea pot fi folosite cu succes mai ales in jurul spatiului de joaca al copilului, intrucat limiteaza zona in care se poate recreea si reduce astfel riscurile de accidentare. Vizionati lista completa de optiuni de pe site si comandati modelul care se incadreaza in cerintele personale cu privire la dimensiuni, culori, marimi si designuri. Va asiguram o livrare prompta, astfel ca bariera pentru protectie pat va ajung la destinatie intr-un timp scurt.