Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi o mai buna experienta pentru utilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Set mobilier bebelusi

In clipa in care un parinte afla ca in curand va veni un nou membru in familie, este imposibil sa nu apara ideile si gandurile legate de camera acestuia. Stilurile in care poate fi amenajata incaperea celui mic pot fi cele mai diversificate, insa culorile calde si stralucirea trebuie sa fie nelipsite.
Setul de mobiler care trebuie sa fie indispensabil din camera acestuia este format din patut, dulapior si masa de schimbat. Toate acestea trebuie sa fie realizate din material inalt calitative care sa mentina un maximum de protectie si siguranta pentru bebelus.
Produsele din aceasta categorie se descriu ca fiind foarte simplu de ansamblat si de intretinut si care ofera un design modern si jucaus. Este esential ca patutul sa asigure un suport care sa poata fi reglat pe mai multe nivele in functie de varsta, lucru intalnit la cele prezente in aceasta sectiune.
Brand-urile cu care colaboram pe acest segment, respectiv, Drewex si Klups sunt si cele care garanteaza o foarte buna utilitatea si functionalitate. Patuturile sunt foarte confortabile pentru a oferi un somn si o odihna de calitate, iar dulapioarele si spatiile de depozitare cat mai practice si mai eficace. Comandati mobilierul potrivit de pe site-ul nostru si beneficiati de preturi rentabile si livrare rapida.